Yeniden Adım Adım Türkiye Şampiyonluğuna

Okulumuz Karatay Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip lisesi Hokey takımı Zonguldak ilimizde yapılan okul sporları hokey müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek finale yükseldi ve Konyamızı Türkiye şampiyonasında  temsil  etmeye hak kazandı.Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz ve Antrönümüz Ali Bingöl'ü tebrik eder bizlere destekerini esirgemeyen Sn.İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit'e İl Milli Eğitim Müdür Yamdımcımız Sn. Mahmut Zengin'e, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Sami Sağdıç'a Karatay Belediye Başkanımız Sn. Hasan Kılca Beye ve Timav Başkanımız Sn. Sami Bayrakçı beye teşekkür ederiz.

#konyamem #muratyiğit #mahmutzengin #karataymem #samisağdıç#bizimokulumuz#sadreddinkoneviaihl

27-03-202427-03-2024

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 04:40 - Görüntülenme: 27