Sadreddin Baba Okumalar-Etkinlikler

Mrt

Sadreddin Baba Okumalar bu ay İslam Öncesi Mekke  Dönemi Ve Hz. Muhammed kitabını Doç. Dr. Salih GÜRBÜZile birlikte tahlil etti. Salih Gürbüz hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Ock

Sadreddin Baba Okumalar grubundaki öğrenciler Mustafa Kutlu'nun ''Yoksulluk İçimizde'' kitabı vesilesiyle Hasan Arsalan ile kitap üzerine bir söyleşi gerçekleştirdiler. Hasan Arslan Hocamıza teşekkür ederiz.

Kas

Sadreddin Baba Okumalar bu ay Halil Cibran'ın Nebi kitabını okuyup Hasan Arslan hocamız ile değerlendirdiler. hocamıza teşekkür ederiz.

May

Yazar Abdullah HARMANCI, okulumuz kütüphanesinde öğrenciler ve öğretmenler ile ´´Seni Ne İhtiyarlattı?´´ kitabı üzerine sohbet gerçekleştirdi.Teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sadreddin Baba okumalar etkinliğimizde George Orwell´in Hayvan Çiftliği kitabını Recep Gençoğlu ile tahlil ettik. Recep Hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Sadreddin Baba Okumalar Abdullah HARMANCI hocamızla birlikte Sezai Karakoç´un Mehmet Akif kitabını tahlil ettiler. Ayrıca Mehmet Akif´in hayatından da bahseden Abdullah HARMANCI Hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Sadreddin Baba Okumalar  TA-HA SURESİ´ ni okuyup geçmişten günümüze kadar din sömürüsü yapanlar üzerine Recep Gençoğlu ile sohbet ettiler. Rececep GENÇOĞLU´na teşekkür ederiz.

Ock

Sadreddin Baba Okumalar grubu birinci döemin son faliyeti olarak Bekir TUNA hocamızla okuma üzerine  bir söyleşi gerçekleştirdiler. Bekir TUNA Hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Sadreddin Baba Okumalar Martı kitabını okuyup Hasan Arslan hoca ile birlikte değerlendirdiler. Şehrin insanları ikiye ayrılır mürşidi kuşlar olanlar ile olmayanlar. Nereye bakıyorsan mürşidin orasıdır. Karatay ın kırlangıçları sana bir şey söylemiyorsa hayatın tadını alamazsınız diyen Hasan Arslan hocamıza sohbetinden dolayı teşekkür ederiz.

Sadreddin Baba Okumalar üçüncü etkinlik olarak Peygamber (sav) efendimizi daha iyi anlayabilmek için,     ´´ Peygamberin Bir Günü´´ kitabını okuyan öğrencilerle Seyfettin HUCA hocamız birlikte  sohbet ettiler. Hocamıza teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Sadreddin Baba Okumalar gurubuMeryem Suresinin tefsirini okuyup Ali AKAR hoca ile birlikte

BEŞİKTE KONUŞANLAR başlığı altında  sohbet ettiler. Ali AKAR Hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okumaya başlayan adamın Gök Katında hayrı murad ediliyordur. Yusuf a kim yakınsa yeryüzünde o kişinin menkıbesi olacaktır ve Yusuf la beraber olanların Gök Katında anılmaya değer bir hayatı vardır. Bir menkıben olsun istiyorsan kıymetli bir hedefin varsa dost olacak kişi Yusuf tur şeklinde ifadeler de bulunan Hasan Arslan, Yusuf suresi hakkında akıcı bir sohbet etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.