Ock

Okulumuzda "DAVAMIZ KUDÜS " adıyla Hatice Salar ÜNAL hocamız tarafından bir konferans verildi. Konferansın sonunda soru cevap etkinliği yapıldı ve ögrencilere çeşitli hediyeler ağıtıldı. Ayrıca öğrencilerimiz tarafından da KUDÜS temalı bir pano hazırlandı.

12. sınıf öğrencilerimize rehberlik servisi tarafından Milli Savunma Üniversitesi Bilgilendirme sunumu ve 10. sınıf öğrencilerimize alan seçimiyle ilgili bilgilendirme çalışması  yapıldı.

"VAKTİ KUŞANMAK" projesi kapsamında yapmış olduğumuz pano çalışmalarımız devam ediyor. Dinin temeli olan NAMAZ ibadeti aşılamak ve benimsetmek adına yapmış olduğumuz çalışmalar uygulamalı ve görsel olarak devam edecektir.

TÜBİTAK Bilim söyleşileri kapsamında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neriman ARAL tarafından okulumuzda  "Ergenlik Döneminde Bağımlılık" Konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Okulumuz Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Konya Büyükşehir Belediyesi Beyşehir Atabey Gençlik Kampında. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay ve değerli kamp yetkililerine teşekkür ederiz.

Kas

TÜBİTAK Bilim söyleşileri kapsamında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neriman ARAL tarafından 08/12/2023 tarihinde saat 11.00 da okulumuzda  "Ergenlik Döneminde Bağımlılık" Konulu söyleşi gerçekleştirlecektir.

Dilimizin güzellikleri projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen etkinlik ve çalışmalar... Edebiyat zumremize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı... Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Ali Bingöl'e üstün başarı ve gayretlerinden dolayı başarı belgesi takdim edildi.

Çedes Projesi kapsamında  belirlenen

" Sorumluluk ve Özdenetim" değerlerini kazanma bağlamında "Tarih Bilinci Sorumluluğu " değerini kazanma adina " Aziziye Camiini Tanıyorum " gezisi düzenlendi. Değerler Eğitimi Kulübü Danışman Öğretmeni Havva Nur Destici ve Kuba Camii imamı Musfata Koyuncu ile birlikte yapmış olduğumuz bu etkinlik kapsamında öğrencilerimizle camiiyi gezdik ve tanıdık.  Sonrasında  yemek ikramı ile etkinliği sonlandırdık.

Kas

Okulumuz Kimya dersi Öğretmeni Yavuz DÖNMEZ'in kimya laboratuvarında yapılan uygulamalardan kareler...

Kas

Karatay müftülüğü ile işbirliği ile Manevi danışman Ahmet Bayrakçı tarafından  öğrencilerimize bağımlılık konulu seminer verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı  kutlamaları kapsamında okulumuz panosunda Cumhuriyetimizin  anlam ve önemi hakkında pano düzenlendi.Aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle andık ve aziz ruhları için hatmi şerifler okuduk dualar ettik.

Ekm

İmam Hatipler haftası etkinlikleri kapsamında Timav Genel başkanı Sn. Sami Bayrakçı hocamızı okulumuzda misafir ettik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik güzel söyleşileri için çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz akademik destek ve takip komisyonu olarak Hedef yks 2024 kapsamında okulumuz  öğrencilerine deneme sınavlarımızı düzenli olarak gerçkleştiriyoruz.

Ekm

Mevlidi Nebi haftası  etkinlikleri kapsamında  Konya Müftülüğü merkez vaizi  Fatih ÖZ tarafından okulumuz öğrencilerine konferans verildi, başarılı öğrencilerimize hediye takdiminde bulunuldu.