Şbt

YKS'ye hazırlanan ve öğrencilerimize ve ara sınıftaki öğrencilerimize deneme sınavları yaparak öğrencilerin performanslarının farkına varıp ona uygun olarak çalışma programlarını ve hedeflerini belirlemelerini sağlıyoruz. Sınav organizasyonunda emeği geçen hocalarımıza ve okul rehberlik servisine teşekkür ederiz.

Şbt

Bugün okulumuz tiyatro kulübünün hazırlamış olduğu "Tasavvuf Işığında Sadreddin Konevi" adlı oyunumuzun provalarına  tiyatro eleştirmeni Sıdıka Sümeyye Karaaslan katılarak, öğrencilerimize engin bilgilerini aktarmıştır. Kendisine öğrencilerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz il genelinde düzenlenen Kuran okuma, ezan okuma ve hafızlık yarışmalarına katılım gösterdiler. Yarışmalara katılım gösteren öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin yarışmalara hazırlanmasında emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni tarafından  seçilebilecek alan ve seçmeli derslerle ilgili 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizle grup rehberliği ve bireysel yönden bireyi tanıma çalışmaları yapılarak öğrencilerimizin yetenek, ilgi ve mesleki değerlerine uygun bir şekilde alan ve ders seçmelerine yardımcı olundu.

Ock

Okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Mehmet Kaya tarafından 12. sınıf öğrencilerimize MSÜ sınavı ve işleyişi hakkında tanıtım semineri düzenledi. Hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Karatay Belediyesinin ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa  düzenlediği ve okulumuzdan da 5 öğrencinin katıldığı gezi verimli ve hedeflendiği şekilde gerçekleşti. Gezi kafilesi önce Erzurum'da bir gece konaklayıp Erzurum'u gezdiler, daha sonra 3,5 km yürüyerek Sarıkamış'a yürüdüler. Tarih bilincinin tazelendiği bu geziyi düzenleyen Karatay Belediyesine ve Karatay MEB'e teşekkür ederiz.

Ock

Okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Mehmet Kaya tarafından okul öğrencilerine yönelik alkol bağımlılığı hakkında bilgilendirme semineri gerçekleşmiştir. Alkolün zararları, toplumsal çöküşe zemin hazırlaması, içerisindeki maddeler ve sebebiyet verdiği yıkımlar üzerinde duruldu.

Ock

Bugün Sadreddin Baba Okumalar grubu Mustafa İlboğa AİHL öğrencileri ile birlikte Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar kitabını Mehmet Balcı hocamız ile değerlendirdiler. Hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile hepbirlikte sabah namazında buluşutuk. Karaaslan Kuba Camiinde sabah namazını ümmet şuuruyla kılıp sonrasında İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu hocamızın sohbetini dinleyip okula geçerek çorbamızı içerek bu faziletli etkinliği sonlandırdık. Katılım gösteren ve emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Karatay Belediyesi'nin düzenlediği Sarıkamış Beyaz Hüzün kitap okuma yarışması sınavı okulumuzda gerçekleşmiştir. Öğrencilerimizin büyük heyecanla okuduğu ve başarılı olan ilk 5 öğrencimizin Sarıkamış'a götürüleceği sınavda öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Sadreddin Baba Okumalar Grubu olarak Mahalle Mektebi şiir editörü Ömer Korkmaz ile birlikte Göğü Delen Adam kitabını değerlendirdik. Ömer Korkmaz'a  katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz 11.A sınıfı öğrencilerinden Muhammed AVCI Konya genelinde düzenlenen okullar arası  68 kg teakwando  turnuvasında Konya şampiyonu olmuştur. Öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen Konya BB Spor Kulübüne ve hocalarına teşekkür ederiz. Öğrencimize mart ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.

Konya'da lise düzeyinde yapılan boks turnuvasında ağır siklet kategorisinde 11. sınıf öğrencimiz Tacettin YILDIRIM şampiyon, Ali himmet DEVELİ ikinci, 52 kgda Yunus Emre SÖNMEZ ise 3. olarak göğsümüzü kabartmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Konya 1.si olan Tacettin YILDIRIM'A Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

Bugün SÜ İslami İlimler Fakültesinde 12. sınıf öğrencilerimiz, Dekan yardımcısı Doç. Dr. Muhammed Ersöz hocamızdan fakülte hakkında bilgiler aldı. Akabinde Diyanet Gençlik merkezini ziyaret ettik. Öğretim üyesi Doç. Dr. Mithat Eser hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

12. sınıf öğrencilerimize belirli periyotlarla yaptığımız denemeler tempolu bir şekilde devam ediyor.