NEÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak Hocamız Konevi-Genç Gönüllüler grubuna "Bilgiden İlgiye Hayırda Buluşanlar" projesi kapsamında, gönüllülük hareketinin tarihsel sürecini ve günümüzdeki seyrini anlattı. Gönüllülük faaliyetlerinden çarpıcı örnekler vererek, ülkemizin bir vakıf ülkesi olduğunu vurguladı. Hocamıza katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

9. sınıf öğrencilerimizden olan Mustafa Akgün Konya genelinde düzenlenen bocce turnuvasında il birincisi olmuştur. Yetişmesinde emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali Bingöl'e teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerinden Ramazan Kayar Çim Hokeyi Milli Takıma seçildi. Şu an kampta olan öğrencimize başarılar dileriz. Yetişmesinde emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali Bingöl'e de teşekkür ederiz.

Rehberlik servisinin aralık ayı pano çalışması olarak düzenlediği verimli ders çalışma yöntemleri panosu öğrencilerin bilgisine sunuldu.

Okul  psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Mehmet Kaya tarafından tüm kademediki  öğrencilerimize yönelik verimli ders çalışma yöntemleri semineri gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmayla birlikte öğrencilerimizin daha verimli ve planlı bir şekilde ders çalışması amaçlanmıştır.

Karatay Saraçoğlu mahallesi Adem Sönükler Cami imam hatibi Mahmut Emek hocamız ve Türkiye Diyanet Vakfı Öğrenci yurdu manevi rehberi Veysel Tosun ve merkez vaizi Fatih Öz hocalarımızla öğrencilerimize kariyer toplantısı gerçekleştirildi. İmam hatipli olma şuuru hakkında hasbihal edildi. Kıymetli hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Kas

Ünilook Üniversite ve Tanıtım Günleri Dedeman otelde gerçekleşti. 12. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla birlikte tanıtım günlerine katıldık. tolam 25 üniversiteden temsilcilerin bulunduğu etkinliğe öğrencilerimiz yoğun ilgi göstererek üniversiteler hakkında yeterli bilgiler edindiler. Organizasyonu düzenleyen kuruma çok teşekkür ederiz.

Kas

Bugün okulumuz öğrencilerine yönelik Hüsnü ŞİMŞEK hocamız Din ve Samimiyet konulu akıcı bir söyleşi gerçekleştirdi. Sayın hocamıza bu söyleşi için çok teşekkür ederiz.

Kas

1. Dönem ara tatilinde öğretmenlerimiz okulda masa tenisi, basketbol gibi spor dallarında turnuva düzenleyerek  sporsal faaliyetlerde bulunup  Beyşehir'e gezi düzenleyerek de  gezi faaliyetlerinde bulunmuşlardır. Ayrıca  eğitim hazırlıklarını tamamlayarak ara tatili verimli, eğlenceli ve başarılı bir şekilde tamamlamışlardır.

Kas

12. sınıf velilerine yönelik okul psikolojik danışmanı Mehmet KAYA tarafından  rehberlik servisi tanıtımı semineri düzenlenmiştir. Katılım gösteren velilerimize gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.  Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okul psikolojik danışmanımız  Mehmet KAYA tarafından okuldaki tüm öğrencilerimize yönelik rehberlik hizmetleri tanıtımı semineri düzenlendi. Bu seminerle okulumuz öğrencilerinin rehberlik servisinden daha bilinçli şekilde faydalanması sağlandı.

Kas

Okulumuzun hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebevi Haftası programında SÜ İslami İlimler Fakültesiöğretim üyesi Doç. Dr. Mithat ESER hocamız Peygamber ve Aile konulu bir sohbet gerçekleştirdi. Okul tiyatro kulübümüzün hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ve ookul öğrencilermizin hazırlamış olduğu şiir ve ilahi dinletileriyle programımız son bulmuştur. Hocamız, tüm katılımcılar ve programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

YKS REHBERLİK PANOSU

Kas

Okul psikolojik danışmanı Mehmet KAYA 11. ve 12. sınıf öğrencilerine YKS hakkında seminer vermiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atattürk'ü vefatının 81. yıl dönümünde saygıyla ve özlemle andık.