Nis

Öğrencileremize yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS-LGS sınav sistemleri ile ilgili seminerler verildi yapılan çalışmalarımız okul panolarımızda sergilendi.Çalışmalarımıza tam hız devam ediyoruz.

Nis

Okulumuzda öğrencilerin kolayca ulaşabileceği oyun köşeleri büyük ilgi görmektedir. Okulumuza zeka oyunları materyallerini getirebilirsiniz.

Nis

Bu yıl okul kütüphanemizde barkod okuma sistemine geçilerek kitapların verilmesi,iadesi takibi daha kolay hale gelmiştir. Böylelikle en çok okunan kitap türleri ve en çok kitap okuyan sınıf ve öğrencilerimizde takip edilebiliyor. Kütüphanemiz hafta içi hergün açık olup kütüphane bilgisayarından öğrencilerimiz araştırma yapabilirler.

May

Okulumuzun iftar yemeği ve Kadir Gecesini idrak programından... Emeği geçen herkese teşekkürler.

Mrt

TARİH OKUMALARINDA BU AY; KIYMETLİ HOCAMIZ NEÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. AHMET GÜZEL İLE BİRLİKTE "PEYGAMBERİMİZİN İZİNDE 40 SAHABİ HZ. ALİ" KİTABINI 25 MART PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14.30'DA ZOOM ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRECEĞİZ. SİZ KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ VE MİSAFİRLERİMİZİ BEKLERİZ

Mrt

SADREDDİN BABA OKUMALARINDA  BU AY; 23 MART SALI GÜNÜ SAAT 15.30'DA ZOOM ÜZERİNDEN POSTA KUTUSUNDAKİ MIZIKA KİTABINI KONUĞUMUZ KIYMETLİ HOCAMIZ SALİH ŞANAL İLE DEĞERLENDİRECEĞİZ. SİZ KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ VE MİSAFİRLERİMİZİ CANLI YAYINIMIZA BEKLERİZ

Mrt

Tarih Okumalarında bu ay Kayıp Sır kitabını tahlil ediyoruz.

Mrt

Sadreddin Baba Okumalar, Gençlerle Başbaşa kitabını NEÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğrt. Üyesi Aziz Ayva ile birlikte tahlil ettiler. Öncesinde ise Tiyatro kulübü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Tasavvuf Işığında Sadreddin Konevi adlı oyunumuzu izledik. Aziz hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

2019-2020 Okul Sporları Hokey İl Birinciliği Müsabakaları Yarı Final maçında Konya Spor Lisesini 5-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Sporcularımızı ve emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okul rehberlik servisi olarak tüm öğrencilere yönelik tütün bağımlılığı ile ilgili seminerler verildi. Öğrencilerimiz bu konuda bilgilendirilerek tütün ürünlerinin zararları ve bırakma yolları hakkında konuşuldu. Seminer çalışmasını yapan okul psikolojik danışmanı Mehmet Kaya'ya teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz tiyatro ekibi bu yıl hazırladıkları oyunu Karatay Hürriyet Ortaokulu'nda da sergilediler.Hürriyet Ortaokulu idarecileri ve öğrencileri tarafından izlenen oyunumuz tam aldı. Bizi ağırlayan Hürriyet Ortaokulu müdürü Hüseyin Bağcı ve kıymetli hocalarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Sadreddin Baba Okumalar grubu  Simyacı kitabını Salih Şanal hocamız ile birlikte değerlendirdiler. Salih hocamıza ve organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Bugün Tiyatro Kulübünün hazırlamış olduğu Tasavvufun Işığında Sadreddin Konevi adlı oyun gösterime sunuldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emeği geçen Rabia Eser ve Levent Eser hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz Konya Şehir Tiyatrosunun sahnelediği "Mavi Kuş" adlı tiyatro oyununa öğretmenleriyle birlikte giderek güzel bir gün geçirdiler. Öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

NEÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Caner ARABACI hocamız, "Mescid-i Aksa'ya vakıf olmak Kudüs'e vakıf olmaktır" konulu konferansı verdi. hocamıza ve organizasyonda emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.