Ekm

Hz. Muhammed Mustafa (sav)' in doğumunu anma ve İslam peygamberinin hayatını özel bir şekilde hatırlama amacı taşıyan Mevlid-i Nebi Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrenciler ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen programda Kur'an tilaveti, günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşma, şiir ve ilahi dinletisi yer aldı. Program sonunda salavatlar getirildi. Öğrencilere lokum ikram edilerek program sonlandırıldı. Emeği geçen öğretmen ve  ögrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

12. sınıf öğrencilerimize Karatay Üniversitesi'ne tanıtım etkinliği ve gezisi düzenlendi.İlgileirinden dolayı Karatay  Belediyesi gençlik meclisimize teşekkür ederiz.

Haz

Liseler arası Hokey Turnuvasında  Türkiye Şampiyonu  olup bizi gururlandıran okulumuz Sadrettin Konevi AİHL yerel basında tüm manşetlerde yerini aldı.  1 kere oluyorsa tesadifidir diye düşünebilirsiniz ama 2. tekrarında bu bir başarı hikayesidir.

Haz

Liseler arası Hokey Turnuvasında  Türkiye Şampiyonu  olup bizi gururlandıran okulumuz Sadrettin Konevi AİHL öğrencilerini, emeği geçen teknik heyetimiz tebrik ederiz.

Haz

Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğretmenlerimizden Leven ESER,Mustafa ARIK ve Cengiz BUDAK  tarafından Hasan YILMAZ'ın "Öğretmenim,Lütfen Bu Kitabı Okur musun!.." adlı kitabının tahlili yapıldı.

Öğretmenlik mesleği dışında üzerinde bu kadar konuşulan bir başka meslek var mı? Sanıyorum yok. Mesleği bu kadar önemli kılan özelliğin ne olduğunu hiç düşündünüz mü? Sıradan sözlerle ifade edilirse şöyle söylenecektir: “Hâkimi de, hekimi de, mühendisi de, devlet adamını da öğretmenler yetiştirir.” Bu söylenen tabii ki doğru. Ancak öğretmenlik bu geleneksel değerlendirmenin dışında daha farklı ve fazla bir öneme sahip olmalı.

Haz

İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından verilen "ERGENLIK DÖNEMİNDE SAĞLIKLI BESLENME" seminere okulumuz öğrencileri katılım sağladı.

Haz

Okul müdürümüz İbrahim Halil Ekinci  okulumuz öğretmenleri  Fatma Yalçın, Elif Aydın ve okulumuz öğrencilerinin katıldığı  gözaydınlığı neslimizle öğrencilerimizle  kitap tahlili  Aziziye Kültür Merkezinde Karatay Belediyesi gençlik meclisi  işbirliği ile gerçekleştirildi.

Haz

1-Dyk ya katılan öğrencilerimize yönelik Karatay belediyesi Aziziye kültür merkezinde  bir seminer düzenlendi.

2-Sadreddin Konevi Anadolu İ H L 19 Mayıs ATATÜRK ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikeri  çercevesinde gençlik haftasında Karatay belediyesi Olimpiyat parkında Oryantrik yarışmasına katılım sağlandı.

Haz

Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip lisemizin  muhteşem yılsonu bilgi yarışması.. Levent hocamiza ve emeği geçen tüm arkadaşlara öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Gerek ülkemizde gerek dünyada gerçekleşen teknolojik ve bilimsel gelişmeleri öğrencilerimizin takip edebilmesi için LCD panomuzdan küçük bir video ile öğrencilerimizle paylaştık.

May

Gezi programi kapsamda Ayasofya-i Kebir Camisi,Sultan Ahmet Camisi,Gülhane Parkı gezilmistir.

Tarihi kültürel mekanlarimizla ilgili ögrencilere bilgi verildi.

May

Sadreddin Konevi Anadolu İ H L 19 Mayıs ATATÜRK ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikeri  çercevesinde gençlik haftasında Karatay belediyesi Olimpiyat parkında Oryantrik yarışması düzenledi katkılarından dolayı Karatay belediyesine GSİM il müdürlüğüne oryantrik il temsilciğine okul müdürümüze idarecilerimize öğretmen arkadaşlarıma ve tüm öğrencilerimize teşekürler muhteşem bir etkinlik oldu.

May

Okulumuz Hokey takımı Antrenörleri ve aynı zamanda okulumuz eski öğrencileri olan MACİT MEŞE ve YUNUS EMRE KAYA ile Beden Eğitimi Öğretmenimiz  Ali BİNGÖL öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatında karşılaştıkları zorlukları , çalışmaları esnasında işlerini severek yaptıklarında başarının kaçınılmaz olduğunu , rakiplerine saygı duymalarını kendilerine saygı duymaları anlamına geldikleri anlattılar.

May

KTS etkinliği kapsamında okulumuzda Ramazan ayı süresince Ramazan sandığı uygulaması ile öğrencilerimiz hayra teşvik edilmiş ve toplanılan paralar okulumuz yardım fonu bünyesinde ihtiyaç sahibi öğrenci ve velilere ulaştırılmıştır.

Öğrencilerimize Ali MARAŞLIGİL hocamızı tanıttık.

Ali MARAŞLIGİL Hocamızın hayatı için Tıklayınız.

Aynı zamanda okulumuzun emektar öğretmenlerimizden Mehmet ERASLAN öğrencilerimizle buluştu ve,ahde vefa, ilim,hikmet,ahlak konuları üzerinde söyleşi de bulundu.